Carian Kategori: "Isu Semasa"

Isu Semasa

Corn-fius…

salam, why the browser always having problems.... argh, stuck2....always problem loading page.... actually today i dunno after my bro used my laptop, it's my turn to use my laptop... argh, i feel like to smash the screen with something...
Baca Lagi...

udah lama tidak update

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, huh, penat sungguh, dalam sebulan ni macam2 yang ak dah buat, sampai blog pun ak lupa nak update.... aku dah jdi biasa dgn benda2 macam ni, ak asyik ulang alik, sepang-kulim.... Memang tak dapat…
Baca Lagi...

newbie~

salam, huk3... aku bru saja ingin berjinak-jinak dalam dunia blog nih... haha... kadang2 tengok senior punya pun rse jeles pun ade... kui3... ak akan memanfaatkan kemudahan ini untuk berhubung dgn kamu, kamu dan kamu... huk2.... dalam…
Baca Lagi...