menanam…

assalamualaikum….

cuti semester 1 baru bermula, apa lagi stay kat rumah ni kalau tak da kerja nak buat, tidur la nampaknya, tapi masa duk busy surfing internet ni, teringat pasal tumbuhan dalam kaca. rasa berminat pula nak menanam.

- Iklan -

semalam dah start cari info macam mana nak mula menanam, agak payah kalau ada hobi macam ni, sebab memerlukan kesabaran yang tinggi. pokok yang dipilih adalah pokok bunga kertas, saya rasa pokok ni amat sesuai untuk dijadikan bonsai, ketelitian amat dititikberatkan dalam penjagaan pokok ini.

dah tak da kerja sangat, daripada habiskan masa kat rumah dengan membuta ja, baik buat sesuatu yang berfaedahkan…

One Reply to “menanam…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *