2 minggu untuk bersedia??

assalamualaikum,

Saat untuk pi USA semakin berdebar-debar, adakah aku dah bersedia???…. Sekarang ni pun aku masih dalam proses membetulkan beberapa bahagian dalam thesis. Presentation pun aku rasa was-was.

Aku berusaha sekuat mungkin untuk bersedia menghadapi satu pertandingan yang terbesar yang pernah aku sertai. Bahan untuk presentation masih dalam proses pembuatan, harap-harap semua berakhir dengan penghabisan yang baik. Insya-ALLAH.

Pada masa yang sama, aku tertekan dengan macam-macam study field, aku sekarang dah dapat tawaran masuk matrik, lepas tu dapat pulak untuk ke mesir, tapi yang mesir tu kene guna duit sendiri, masuk tahun ke-dua baru boleh dapat tajaan. aku mana ada duit, banyak oww belanja di sana…

Baca lagi2 minggu untuk bersedia??