PERHATIAN!!

salam, huk3… aku bru saja ingin berjinak-jinak dalam dunia blog nih… haha…
kadang2 tengok senior punya pun rse jeles pun ade… kui3… ak akan memanfaatkan kemudahan ini untuk berhubung dgn kamu, kamu dan kamu… huk2….

- Iklan -

dalam gambar diatas anda boleh nampak mcm2 bende….**mmg la bende…
kat board tu, korang bole nmpak signature dri DINO **bg sape2 yg mengenali dye la…
mcm2 perkara yg melibatkan ak dgn coverwalk nih… huk3…
hari2 ikut jalan yg sme je nk pi mktb…
akhirnya, ak dpt keputusan yg tidak memberansangkan…
walaubagaimanapun, ak bersyukur, mungkin ini saja lah yang mampu ak usaha kan….

kepada yg sedih diatas keputusan SPM yg tidak mmberansangkn itu, anda bole lah bersedih bersama-sama dgn aku… huk3…

Tinggalkan komen

Alamat email anda tidak akan disiarkan.

3 Komen
  1. Zizie berkata

    org pandai.

  2. kiki berkata

    rindu coverwalk. 🙁

  3. alisya berkata

    vandalism