Lappy over here

Assalamualaikum,

Akhirnya, dapat juga saya bawa Lappy ke kolej, itupun selepas memohon banyak kali. Bukan apa, cuma Semester 2 ni banyak menggunakan benda alah tu, tapi ada yang mengatakan saya ni hanya mencipta alasan semata-mata, dan saya akui memang benar, saya ni jenis belajar menggunakan sesuatu, saya suka belajar sambil mendengar lagu, maklumlah orang lain guna telefon bimbit yang sudah terbina mp3 di dalam. Telefon saya tak canggih macam depa, dan dalam masa yang sama dapat la juga meng’update‘ blog ni.

- Iklan -

Tapi ada pula masalahnya, screen laptop ni rosak pula. Bukan sampai tahap tak boleh menyala screen tu, cuma wujudnya garisan-garisan ‘aneh’ di bahagian bawah screen tersebut. Alhamdulillah , masih dalam warranty. Kalau tak, entah berapa banyak pitih habis. Pada asalnya, garisan tu tak membimbangkan sangat, tapi laptop ni masih dalam warranty, alang-alang menyeluk pekasam, baik baiki sekarang kan. Tapi lepas ni kena handle with care la nampaknya.

Musim cuti sekolah telah pun bermula, jadi, selamat bercuti kepada warga sekolah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *