Apa Itu Cinta??

salam, apa itu cinta??… adakah ianya buta??… haha, kebanyakan remaja zaman sekarang berfikiran terbuka, dan jika diajukan pertanyaan seperti berikut: “adakah anda pernah mempunyai teman istimewa sebelum ini?”… sudah pasti jawapannya ialah………Saya suka tengok jari awek saya… Cantik betul… Sungguh! Sampai takut nak pegang… Bukan takut patah… Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa…

- Iklan -

Saya suka tengok rambut awek saya… Cantik betol… Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung… Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak…. Tapi takut nanti terbakar dek api neraka Di suatu hari yang giler forever……
Saya suka tengok body awek saya… Cantik betol… Sungguh! Sebab tu saya belikan dia telekong Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya. Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye…
Saya sedih tengok awek saya Tak tido, tak makan rindu kat saya… Saya pun macam tu jugak, Ada problem yang sama.. Die tanya apa ubatnya? Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa… Semoga lebih cintakan Nya dari saya…
Saya sedih tengok awek saya Selalu pesan macam-macam kat saya… “Makan, minum, drive elok-elok tau.. Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla” katenya… Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu Die tak kata satu aper pun… Berdosanye saya….
Kesimpulannya saya memang sayang dia… Nak jumper die giler forever… Yang forever punye forever… Di dunia dan akhirat terutamanya, Janji nak share heaven sama-sama… Bahagia selamanya… Semoga kami saling mengingati, Dosa sendiri pun infiniti… Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni…
Semoga kami menginsafidiri… Ya Allah ampunkanlah kami…. Semoga kami dapat bersama selamanya nanti…
P/S – andai anda seorang wanita muslimah… Mesti seronok kan kalau pasangan kita berfikiran camtu…

**adakah anda pernah mempunyai hubungan@kapel atau mempunyai teman istimewa sebelum ini??…

Tinggalkan komen

Alamat email anda tidak akan disiarkan.

2 Komen
  1. undrs♀and.knew[♥] berkata

    sori xde keje,, xbusy cam hg,
    +sy xske men jari awek sy,, td pkai kosmetik, sapu baby lotion lar plak,, kuku pu leyh jd tajam smacam je, ,mesti cam dh mcm2 unidentified microarganism terbentuk kt si2,,

    +sy x ske r tgk rmbut awek,, shiny2, silau bwk keta, kalo g mall tgk kdai r, kalo g movie mesti la xtgk, bodow r kn,, kalo b2-2an, cuba tgk bulu idung lak, sah breakup,, xpun rmbut dyer asyik libas2 wak2 guling2 atas padang,, nk cium gak? lembu berak kt padang 2,,eew

    +sy ske tgk body awek sy,?, cam jam pasir, cam botol, cam paip konkrit, kta bley teka mcm2 pas2 gelak..dyer pun bwat muke xpuas ati,,

    +awek xtenang?asyik2 msg2,call, rindu? xyah bwat bini r,,awek je pun, tuka no phone,, knape nk tenangkn dyer plak,tanggunjwb bf xsame cam suami ek, jgn confuse..

    +dyer pesan kt ko cam2? ko dh dpt mak no 2 da kowt,, dosa anggp mak ko cam awek,, ko antar je kt umah org tua 2,, pndai r kta jg diri,, dyer yg xreti jg dri, semyang mghrib pkul 4,, ngokngek la awek..

    +4eva? u met 20 womens one day. 360 gives yer a thousand,,dats what winner talk,, loser talk 1 awek r 4 eva,, itu bukan bini r kacang,, bini pun ley smpai 4..

    yg komen dan yg kuman
    ares

  2. ziziedited berkata

    kancang..kunun baek sgt.hak3