Yang Terakhir

assalamualaikum n salam sejahtera kpd ladies n gentlemen

Update
Ini adalah yang terakhir sepanjang 2 minggu berada di rumah untuk cuti mid-sem 2. Lepas ni, minggu pertama berada di kolej adalah minggu teraaaaammmmaat sibuk, dengan hari sukan-nya, English report, promotion dan presentation. wah2!, everything should be done in 1 week…aaaawesssooomme!. huk3

- Iklan -

Final exam is around the corner
2 bulan lebih untuk bersedia. Sukatan pun tak habis lagi, nak kena cover topic2 yang dah belajar lagi. fuh~ Memang tak cukup ruang nak berehat la. Boleh bayang la macam mana kekalutan suasana tu nanti. Apa yang diharapkan sekarang adalah berdoa dipermudahkan perjalanan dan urusan semasa di kolej nanti.

Belum sentuh lagi bab-bab lab report. pergh! pedih rasa nya. Dugaan sebelum berakhir nya program matrikulasi.

Penutup
Semoga berbahagia kepada sahabat-sahabat yang berada di Thailand sekarang. Suka la depa dapat extend 3 days. Tapi lepas tu memang perit la ampa. ha3…
Selamat maju jaya kepada semua pelajar-pelajar matrikulasi satu tahun. Semoga ampa semua mendapat Course yang ampa impikan selama ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *