Carian Kategori: "Kolej MARA Kulim"

Kolej MARA Kulim

Kian terasa

7-8 January 2010 Hari balik kampung. Buat pertama kali guna perkhidmatan kereta api untuk balik kampung dari utara ke selatan. Mungkin lepas ni, kereta api menjadi kenderaan utama aku untuk turun ke selatan dari utara. Tinggal berapa…
Baca Lagi...

fuh~

assalamualaikum, Lega skit rasa nya, dapat cuti tambahan, sehari je pn. Lagi 2 minggu lebih mid-sem bakal ku tempuhi. Macam-macam perkara berlaku sepanjang minggu ni. Salah satu nya, 2 lagi classmate aku pindah keluar. Sukar digambarkan…
Baca Lagi...

MIKIM

Assalamualaikum, fuh, minggu ni antara minggu yang agak sibuk sepanjang semester 2 ni, dengan bermacam-macam aktiviti. Sampai study pun tunggang langgang abih. Belum sempat nak ulang kaji topik-topik yang dah belajar dalam semester 2 ni.…
Baca Lagi...

Result PSPM 1

assalamualaikum, sekian lama tak update blog, kali ni nak kongsi mengenai result PSPM 1 yg baru saja dikeluarkan oleh Bahagian Matrikulasi Kementerian Pendidikan Malaysia. PSPM adalah singkatan kepada Peperiksaan Semester Program…
Baca Lagi...

continue

continue...... tak sampai 10 minit depa chow.... bas pun sampai.... sepanjang berada dalam bas tu, agak kebosanan... tidur, makan dan minum.... tak da kerja lain.... cukup 5 jam dalam bas, akhirnya sampai juga di puduraya.... rushly,…
Baca Lagi...

Tomorrow…

I'll be back to my college tomorrow(today), so I've packing as soon as possible to prevent last minute work. I'm afraid from forget something that I very very need it at the hostel. And of course I'll left this blog for about 2 months,…
Baca Lagi...